Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karayolları Bölge Müdürlüğü Kahramanmaraş’a Neden Kurulmalı?

Bu haberin fotoğrafı yok

Kahramanmaraş, sahip olduğu nüfusu, coğrafi konumu, sanayi ve tarım potansiyeli ile Türkiye’nin önemli şehirlerinden biridir. Ancak yıllardır birçok alanda olduğu gibi ulaşım yatırımları konusunda da çeşitli beklentilerini tam anlamıyla karşılayamamıştır. Bu beklentilerin başında ise Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Kahramanmaraş’a kurulması gelmektedir.

Bugün siyasi görüşleri, eleştirileri ve farklı düşünceleri bir kenara bırakarak şehrimizin ortak menfaati etrafında birleşmemiz gereken bir süreçten geçiyoruz. AK Parti Kahramanmaraş milletvekillerimizin Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün ilimize kazandırılması için yoğun bir çalışma yürüttükleri ifade edilmektedir. Bu noktada yapılması gereken, süreci sadece izlemek değil, şehir olarak bu talebe güçlü bir destek vermektir.

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Kahramanmaraş’ta bulunması, sadece bir kurumun ilimize taşınması anlamına gelmeyecektir. Bu durum, yol yatırımlarının daha hızlı planlanması, projelerin daha yakından takip edilmesi, bakım ve onarım çalışmalarının hız kazanması ve bölgenin ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verilmesi anlamına gelecektir.

Kahramanmaraş, deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde ulaşım altyapısına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktadır. Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım ağlarının güçlendirilmesi, yeni yol projelerinin hayata geçirilmesi ve mevcut yolların modernize edilmesi için karar mekanizmasının şehirde bulunması büyük avantaj sağlayacaktır.

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün ilimize kazandırılması aynı zamanda ekonomik hareketliliği de artıracaktır. Kurum bünyesinde görev yapacak personel, yapılacak yatırımlar ve hizmet ağının genişlemesi şehrin ekonomik ve sosyal hayatına önemli katkılar sunacaktır.

Bu nedenle Kahramanmaraş’ın tüm dinamikleri; sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, yerel yönetimler, siyasi partiler, basın kuruluşları ve vatandaşlar ortak bir ses oluşturmalıdır. Sosyal medya platformlarında konunun gündemde tutulması, kamuoyu desteğinin gösterilmesi ve ortak talebin güçlü şekilde dile getirilmesi son derece önemlidir.

Unutulmamalıdır ki şehirler, ortak hedefler etrafında birleşebildikleri ölçüde kazanır. Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Kahramanmaraş’a kazandırılması da siyasi bir mesele değil, şehrimizin geleceğiyle ilgili ortak bir hedeftir.

Bugün destek verme günüdür. Bugün Kahramanmaraş için tek ses olma günüdür. Karayolları Bölge Müdürlüğü’nü Kahramanmaraş’a istiyoruz.