Kahramanmaraşlı yazar Bünyamin Uzungündeş, manevi değerleri ve insan hayatına dair derin anlamları kaleme aldığı eserlerine bir yenisini daha ekledi. Yazarın üçüncü kitabı “Vakti Kadar”, Kitap Ağacı Yayınları etiketiyle okurlarla buluşmaya hazırlanıyor.
Eserlerinde insanın manevi yolculuğunu, Allah sevgisini ve hayatın anlamını ele alan Uzungündeş, daha önce yayımlanan Gönül Mevlâ’yı Arar ve Aşk Kâbe’dir adlı kitaplarının ardından edebiyat yolculuğunu Vakti Kadar ile sürdürüyor.

Umre yolculuğunun manevi atmosferini anlattığı Aşk Kâbe’dir adlı eserinin ardından kaleme aldığı Vakti Kadar kitabında ise tasavvufi hikâyelere, ibretlik kıssalara ve insanı tefekküre davet eden anlatımlara yer veriyor.
KAHRAMANMARAŞ KİTAP FUARI’NDA OKURLARIYLA BULUŞACAK
Yazar Bünyamin Uzungündeş, 16-25 Ekim 2026 tarihleri arasında düzenlenecek 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı kapsamında, 24-25 Ekim tarihlerinde KAFUM Fuar Alanı’nda kitapseverlerle bir araya gelecek.
Uzungündeş, fuarda eserlerini imzalayarak okurlarıyla sohbet etme imkânı bulacak.

