Milli Yol Partisi Kurucular Kurulu ve MKYK Üyesi Hayrettin Arslanhan, Kahramanmaraş teşkilatında görev yapan il ve ilçe yöneticileri ile kadın kolları başkanlarını başarılı çalışmalarından dolayı plaketle ödüllendirdi.
Milli Yol Partisi’nde teşkilat çalışmalarına katkı sunan isimler, gösterdikleri başarılı faaliyetler dolayısıyla plaketle onurlandırıldı. Milli Yol Partisi Kurucular Kurulu ve Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Hayrettin Arslanhan tarafından gerçekleştirilen ödüllendirmede, Kahramanmaraş teşkilatında görev alan isimlerin çalışmaları takdir edildi.
Törende, Milli Yol Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Dilbaz, Onikişubat İlçe Başkanı Fatih Bulut, Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Fatma Güler, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Osman Bozkurt ve Dulkadiroğlu Kadın Kolları Başkanı Alya Arslan, başarılı çalışmalarından dolayı plaket aldı.









KAHRAMANMARAŞ TEŞKİLATININ ÇALIŞMALARI TAKDİR EDİLDİ
Parti teşkilatında yürütülen çalışmaların ve yerel düzeydeki faaliyetlerin önemine dikkat çeken plaket takdimiyle, görevlerini sürdüren yöneticilerin emekleri ödüllendirilmiş oldu.
Milli Yol Partisi Kahramanmaraş teşkilatında görev yapan il ve ilçe başkanları ile kadın kolları yöneticilerine verilen plaketler, teşkilat çalışmalarına yönelik takdirin bir göstergesi olarak değerlendirildi.
Milli Yol Partisi Kahramanmaraş teşkilatında gerçekleştirilen bu anlamlı takdirin, teşkilat mensuplarının motivasyonuna ve birlik ruhuna katkı sunması hedefleniyor.

