40,2643$% 0.13
46,7877€% 0.17
53,9631£% 0.21
4.306,08%0,22
6.977,00%0,14
27.822,00%0,14
3.329,58%0,18
10.225,48%-1,28
Bakırcılar Alüminyum Ürün İmalatçıları ve Dökümcüler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, üyelerine yönelik önemli bir iş birliğine daha imza attı. Oda Başkanı Selamet Atlı öncülüğünde HG Hospital Hastanesi ile yapılan protokol kapsamında, oda üyeleri ile birinci derece yakınları sağlık hizmetlerinden %15 indirimli yararlanabilecek.
Oda yönetiminden yapılan açıklamada, imzalanan protokolün üyelerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmayı ve ekonomik anlamda destek sağlamayı amaçladığı belirtildi. Bu iş birliği sayesinde üyeler, HG Hospital’ın sunduğu kapsamlı sağlık hizmetlerinden avantajlı fiyatlarla faydalanma imkânı bulacak.
Başkan Selamet Atlı, iş birliği sürecindeki katkılarından dolayı HG Hospital Hastanesi’ne ve Hastane Müdürü Cengiz Akar’a teşekkür ederek, “Üyelerimizin yalnızca iş hayatlarında değil, sosyal yaşamlarında da yanlarında olmaya devam edeceğiz. İmzalanan bu protokolün tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
Oda yönetimi, önümüzdeki dönemde de üyelerin faydasına yönelik benzer projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceklerini bildirdi.
Onikişubat Belediyesi’nin Gündüz Bakımevi’nde ilk mezuniyet heyecanı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.