Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tekerek: Yaşasın Cumhuriyet!

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek’in 29 Ekim Cumhuriyet

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı yayınladı.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, “Cumhuriyetimizin ilanının 102. yıl dönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutluyoruz.

29 Ekim 1923, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin taçlandığı, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tüm dünyaya ilan edildiği gündür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor; bu kutsal emaneti sonsuza dek yaşatmanın kararlılığını bir kez daha vurguluyoruz.

Cumhuriyet; eşitliğin, adaletin, özgürlüğün ve millet iradesinin en güçlü ifadesidir. Bizler de İYİ Parti olarak, Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmayı, demokrasimizi güçlendirmeyi ve Türkiye’yi daha müreffeh yarınlara taşımayı en büyük görevimiz olarak görüyoruz.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Yaşasın Cumhuriyet!” dedi.