Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Onikişubat İlçe Başkanı Koray Korkmaz, Kahramanmaraş Otogarı’nda faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinledi.
MHP Onikişubat İlçe Başkanı Koray Korkmaz, şehirde ticari hayatın önemli noktalarından biri olan otogarda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Korkmaz, işletme sahiplerinin talep, öneri ve yaşadığı sorunları dinledi.
Otogar esnafıyla samimi sohbetler gerçekleştiren Korkmaz, karşılıklı istişarelerde bulunarak esnafın beklentileri hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerin, esnafın sahadaki sorunlarının ve taleplerinin doğrudan dinlenmesi açısından önemli olduğunu ifade etti.
Otogar Müdürü Halit Yurdagül ile değerlendirme
Ziyaret programı kapsamında Otogar Müdürü Halit Yurdagül de makamında ziyaret edildi. Görüşmede otogarın genel durumu, burada faaliyet gösteren esnafın beklentileri ve vatandaşlara sunulan hizmetler ele alındı.

Otogarın şehir dışından Kahramanmaraş’a gelen vatandaşların ilk temas noktalarından biri olduğuna dikkat çekilen görüşmede, hizmet kalitesinin artırılması ve esnafın beklentilerinin değerlendirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
“Esnafımız şehrimizin kıymetli değerleridir”
Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan MHP Onikişubat İlçe Başkanı Koray Korkmaz, esnafın kent ekonomisindeki önemine vurgu yaptı.
Korkmaz, esnafı şehrin ticari hayatına emek veren, alın teriyle üreten ve vatandaşlara hizmet sunan önemli bir kesim olarak gördüklerini belirterek, ziyaretlerin ve istişarelerin devam edeceğini ifade etti.
Korkmaz, nazik ev sahiplikleri ve samimi sohbetleri dolayısıyla Otogar Müdürü Halit Yurdagül ile tüm otogar esnafına teşekkür ederek, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

