DOLAR

39,3020$% 0.03

EURO

44,9315% -0.09

STERLİN

53,3520£% -0.15

GRAM ALTIN

4.246,69%0,25

ÇEYREK ALTIN

6.893,00%0,23

TAM ALTIN

27.487,00%0,23

ONS

3.363,99%0,30

BİST100

9.486,56%0,12

İmsak Vakti a 02:00
Kahramanmaraş AÇIK 17°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

BAŞKAN AKPINAR’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: CENNET, ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında anneliğin toplumsal bakımdan taşıdığı değere vurgu yapan Başkan Akpınar, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin gününü tebrik etti.

Başkan Akpınar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın mensupları olarak; şefkatiyle, duasıyla, emeğiyle evlatlarını büyüten, yuvalarımıza bereket, kalplerimize huzur katan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten tebrik ediyorum.

Kur’an-ı Kerim’de Yüce Rabbimiz, ‘Anne-babaya öf bile demeyin’ (İsra, 23) buyurarak, annelerimize olan hürmeti emretmiş; Peygamber Efendimiz (s.a.v.) ise ‘En çok kime iyilik yapmalıyım?’ sorusuna üç kez üst üste ‘Annene’ cevabını vererek anneliğin mertebesini bizlere göstermiştir. Annelerimizin duaları, evlatların en sağlam sığınağıdır. Bir annenin gözyaşı kadar masum, duası kadar güçlü bir sevgi yoktur bu dünyada. Bu vesileyle, başta şehit annelerimiz olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle yâd ediyor; hayatta olan annelerimize sağlık, huzur ve uzun ömürler diliyorum. Annelerimizin hakkını ödeyemeyiz. Onlara sevgiyle, saygıyla ve dualarla sahip çıkalım.”

Başkan Akpınar, mesajının sonunda tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak, onların fedakârlıklarının ve sevgilerinin asla unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

DULKADİROĞLU’NDA YOL, ASFALT VE PARKE SEFERBERLİĞİ

Reklam

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.