Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Davutoğlu Kahramanmaraş’ta: “Bu acı hafızalarımızdan silinmeyecek”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kahramanmaraş’ta yaşanan acı olayın

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kahramanmaraş’ta yaşanan acı olayın ardından Onikişubat ilçesine gelerek taziye ziyaretlerinde bulundu. Ayser Çalık Ortaokulu’nda meydana gelen olayda hayatını kaybeden öğretmen Ayla Kara ile 9 öğrencinin ailelerini ziyaret eden Davutoğlu, başsağlığı dileklerini iletti.

Davutoğlu’na ziyaretinde eşi Sare Davutoğlu ile birlikte parti genel merkezinden Ayhan Sefer Üstün, Hasan Seymen, Rumi Bekiroğlu, Aynur Akgül ve Ö. Nafiz Caner eşlik etti. Heyet, hayatını kaybeden Zeynep Kılıç, Belinay Nur Boyraz, Kerem Erdem Güngör, Ayla Kara (öğretmen), Zişan Çetin, Suranur Sevgi Kazancı, Yusuf Tarık Gül, Bayram Nebi Şişik ve Yılmaz Efe Kanar’ın aileleriyle bir araya gelerek acılarını paylaştı.

Taziye ziyaretlerinin ardından hastanelere geçen Davutoğlu ve beraberindeki heyet, yaralı öğrencileri de ziyaret etti. Öğrencilerin sağlık durumlarına ilişkin bilgi alan heyet, ailelere geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifa temennisinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Davutoğlu, yaşanan trajedinin derin izler bıraktığını belirterek, “Bu acı hafızalarımızdan hiç çıkmayacak” dedi. Gençlere de seslenen Davutoğlu, “Sevgili gençler; asla umudunuzu kaybetmeyin. Bu karanlık günleri birlikte aşacağız. Doktor, pilot, öğretmen, asker, mühendis olacaklardı. Her biri bu aziz vatanın en kıymetli ve pırıl pırıl istikbaliydi. Onları koruyamadık; şimdi bize düşen görev, emanetlerini yerde bırakmadan, hatıralarını adaletle ve vicdanla geleceğe taşımaktır” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş’ta yaşanan olay, tüm Türkiye’de derin üzüntüye neden olurken, hayatını kaybedenler için taziye ziyaretleri sürüyor.