Kahramanmaraş’ta futbol heyecanı yeniden yükseliyor. Kahramanmaraşspor ile Erciyes 38 Spor FK arasında oynanacak kritik karşılaşma öncesinde taraftarlara anlamlı bir destek geldi. Milli Yol Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı, 100 taraftarın maç biletlerini karşılayacağını duyurdu.
Parti İl Başkanı Ali Akkurt tarafından yapılan açıklamada, Kahramanmaraşspor’un yeniden ayağa kalkması için birlik ve dayanışma çağrısı yapıldı. Açıklamada, partinin simgesi olan Anka kuşuna atıfta bulunularak, şehrin takımının küllerinden doğarak yeniden güçlü bir şekilde yükselişe geçeceği vurgulandı.

Ücretsiz biletlerin maç günü, karşılaşmanın başlamasına 30 dakika kala stadyum gişelerinde dağıtılacağı belirtildi. Tüm Kahramanmaraşlılar ve futbolseverler, bu önemli mücadelede takımlarına destek olmaya davet edildi.
Karşılaşma, 12 Nisan 2026 tarihinde saat 14.00’te Adem Şahan Batı Park Stadyumu’nda oynanacak.

Milli Yol Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı, spora ve şehrin değerlerine desteklerinin devam edeceğini ifade etti.
